Geng blogger...

There was an error in this gadget

Wednesday, August 24, 2011

Jadi follower ke-100

Assalamualaikum dan salam muhibbah sahabat-sahabat..
Semalam ana g la blogwalking, masuk segmen sklai..pastu follow2...akhirnya bertemu la dengan blog yang follower dy 99...so ana pun dengan pantas men'join' this site la..so jadi la follower yang ke-100..hehe..
Bile lak ana nak dpt follower yang ke-100 kan..huhu.. xpe la..mcm bertuah pn ad....ni la entry yg blogger tu cerite pasal ana kt blog dia....copy n paste jer...penghargaan utk diri dan sebagai pembakar semangat...


tadi bukak jew blog , tengok dah 100 follower ! perrrghhh ! syiookkk . hee . maklum lahh blogger baru . bile follower dah cecah ratusan orang , mule lahh jadi hyper . hehe .

jom kenal kenal dengan follower saya yang ke 100 ni . Hafizan namanyer . klik header dia kat bawah ni oke .


terima kasih follower saya yang ke 100 :)
hee . oke lahh . babaii !


yang benar, 

Klik nama atas ni utk ke blog dia...
*bila la ana nak dpt follower ke-100 macam sahabat blogger ni dan yang lain kan.. yang pasti, ana nak bagi hadiah misteri la... InsyaAllah....

Reaksi anda

4 coret-coret:

Ok kakak tambah follower ke sini. Kita meriahkan dunia blong ye...:)

thanks ye..heee~..
saay singgah n follow jge nti...

hafizan....sayur labu dah jd follower yg ke-100.....nak hadiah nak hadiah....hehe

Post a Comment

Leraikan dengan kata-kata yer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bonus untuk Anda