Geng blogger...

There was an error in this gadget

Tuesday, February 04, 2014

Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

Assalammualaikum, peace upon you.

http://www.duniashida.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html
Dijemput semua memeriahkan lagi Giveaway 5K Dunia sebenar Shida (klik banner untuk join) dengan hadiah yang cukup banyak dan lumayan serta syarat sangat mudah. Terima kasih juga kepada para Penaja yang sudi menaja untuk giveaway kali ini dan mereka adalah :
Kategori Blogger :
Kategori Onlineshop :
Yang atas tu adalah copy paste je..saja nak join2 buat ramai kawan. Sambil meluangkan masa mengubat kepala yang agak pusing..huhu...




~fikir-fikir sejenak~

Reaksi anda

20 coret-coret:

dari GA yang sama, datang sinngah sini :) done follow, jemput datang ke teratak kita pula ya :)
http://www.haneeza.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

hai... say dr segmen sama.. dtg singgah sini.. & done follow..

jemput singgah ke segmen saya pulak..
http://iyqa92.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

gudluck..

^_^

Singgah dari GA yang sama: http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Goodluck! ^_^

hai, saya datang singgah sini dari http://nikainaa.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

jmeput singgah ke blog saya pula :)

salam..singgah sini sambil tmbh trafik :) n derma apa yang patut ;)
dri GA yg sama
http://zanahassan-zana.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

good luck!!


Salam perkenalan , goodluck and jemput yea.
-http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
-http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html
-http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/01/1st-mini-giveaway-2014-by-shad.html

Good luck
singgah sini

http://www.iuzira.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Hi dear! :) I wish you goodluck yeah!
Lysa datang menjenguk dari GA yang sama ^^

http://celotehgadistwitter.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Good Luck! Datang terjah dari segmen yang sama.. :)

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Salam , Nad singgah dari giveaway yang sama . All the best :) Blog Nad sini :)

Good Luck :) Singgah dari GA yang sama
http://justforfund.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

thanks sudi join GA 5K Dunia sebenar Shida,
senarai pserta dah update blh lah semak no.pserta masing2 :)
good Luck :)



admin,
www.duniashida.com

saya datang dari GA yang sama. Mau mengawal kawasan disini Hihihi, kalau sudi, jom berbalas kunjungan
http://kamihardsman.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Haii . Nad dtg dari ga yg same :) jemput visit !
http://mycharmingcrush.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Good luck.. datang dari GA yg sama.. :)

http://www.munirahizzan.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Good Luck !

http://diaryoflittlepwincess.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Assalamualaikum w.b.t.. Walaupun giveaway di dah close dan rasanya dah ada pemenang, Eraz guna senarai nama ni untuk terjah blog rakan-rakan yang lain.. Kira nak berkenalan la ni.. Hehe..

Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

http://www.erazfadli.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

HYE! Blogwalking here. Jemput join Giveaway saya pula :)
http://superpapaya.blogspot.com/2014/02/the-superpapaya-giveaway.html

Assalamualaikum.

If belum join GA Nad dan Liniey, jemput join ea :) Ada 2 top refferal, jadi dinasihatkan join secepat mungkin utk berpeluang menang top refferal.

Kalau dah join, teruskan promote GA menggunakan link entri penyertaan ea.

Dan..

90+ pemenang random dicari !

http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

Untuk melihat senarai sponsor beserta hadiah boleh klik link http://www.linieynor.com/2014/03/senarai-sponsor-dan-hadiah-sweet.html

:)

Post a Comment

Leraikan dengan kata-kata yer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bonus untuk Anda