10 Perkara Sia-sia

Sufyan ats-Tsauri, seorang ulama hadis yang terkemuka,menyatakan bahawa ada sepuluh hal yang termasuk dalamkategori sia-sia....

Gedung Pendidikan

Blog yang dilancarkan untuk pendidikan di negara kita insyaAllah..mudah-mudahan bermanfaat.

Cantiknya Seorang Wanita...

Semoga bermanfaat.

Kaedah Baghdadiah

Panduan ringkas mengajar al-Quran menggunakan kaedah Baghdadiah.

Kaedah Pengajaran Iqra'

Semoga Bermanfaat..

Geng blogger...

There was an error in this gadget

Tuesday, October 18, 2016

Terima Kasih Semua

Assalamualaikum.
Salam sejahtera.

Setiap kali nak mulakan posting baru setelah sekian lama mesti selalu kite dengar, blog dah berhabuk dan bersawang..bukannye ape sebab namanye pun laman sesawang... Bersawanlah jawabnya.. Nasib je tak bersemut. Kalau bersemut tu sweet sangat, ramai yang selalu jengah blog tu..hehe

Alhamdulillah, setelah mendirikan rumah tangga pada 12 Mac 2016 yang lalu, hari-hari yang dilalui semakin bahagia. Terima kasih mak ayah yang memberi restu dan doa, sokongan dan segala-galanya. Tanpa Mak Ayah siapalah ana di bumi Allah S.W.T ini. Tidak ketinggalan adik beradik dan family yang sentiasa support. Dari merisik sampailah ke bertunang, jadi bodyguard masa  hantar duit hantaran hari tu. Beribu riban kita bawa cash..hehe Alhamdulillah selamat dah semuanya. Dan sehinggalah ke majlis pernikahan dan kenduri. Dari Perak ke Pahang. Bak kata pepatah, orang DS Najib mesti cari orang DS Zahid Hamidi. Tidak lupa juga pak cik dan mak cik sebalah mak dan ayah yang turut serta dalam proses kebahagiaan ini..




Yang semestinya tak lupa isteri tercinta... http://seindahbiasadiriku.blogspot.my/
Yang sanggup terima dan sudi jadi suri dalam hidup. Bak kata orang pemilik tulang rusuk dah dijumpai. Terlalu banyak yang nak disampaikan kerana kesyukuran ini kerana terlalu banyak rasa yang bercampur sehingga tidak terkata...hehe

Semoga berjumpa sekali lagi... itupun ntah bila la..


~fikir-fikir sejenak~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bonus untuk Anda