10 Perkara Sia-sia

Sufyan ats-Tsauri, seorang ulama hadis yang terkemuka,menyatakan bahawa ada sepuluh hal yang termasuk dalamkategori sia-sia....

Gedung Pendidikan

Blog yang dilancarkan untuk pendidikan di negara kita insyaAllah..mudah-mudahan bermanfaat.

Cantiknya Seorang Wanita...

Semoga bermanfaat.

Kaedah Baghdadiah

Panduan ringkas mengajar al-Quran menggunakan kaedah Baghdadiah.

Kaedah Pengajaran Iqra'

Semoga Bermanfaat..

Geng blogger...

There was an error in this gadget

Tuesday, September 01, 2015

Hashtag Lawak Hambar (#lawakhambar)

Assalamualaikum dan selamat-selamat....

Pernah dengar # (hashtag)? Mesti selalu dengar...rasenye bkn dengar je kot...mesti selalu buat hashtag...kadang tu kalau post di facebook...wajib ada hashtag. Twitter...instagram...instameter....wechat...youchat pun tak ketinggalan...
1 istilah yang boleh untuk dihashtagkan... #lawakhambar. Khas untuk lawak yang pending, lawak bodoh, lawak tak menjadi, lawak syok sendiri dll...

Disebabkan fenomena hashtag ni memang sangat femes ...ana pun nak post jugaklah.. itu je setakat ni..

~fikir-fikir sejenak~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bonus untuk Anda