10 Perkara Sia-sia

Sufyan ats-Tsauri, seorang ulama hadis yang terkemuka,menyatakan bahawa ada sepuluh hal yang termasuk dalamkategori sia-sia....

Gedung Pendidikan

Blog yang dilancarkan untuk pendidikan di negara kita insyaAllah..mudah-mudahan bermanfaat.

Cantiknya Seorang Wanita...

Semoga bermanfaat.

Kaedah Baghdadiah

Panduan ringkas mengajar al-Quran menggunakan kaedah Baghdadiah.

Kaedah Pengajaran Iqra'

Semoga Bermanfaat..

Geng blogger...

There was an error in this gadget

Sunday, October 23, 2011

Muktamar Persatuan Pendidikan Islam UPSI

Assalamualaikum dan salam muhibbah sahabat2...

Hari ini merupakan Annual Grand Meeting ke-8 bg PPI..senang sebut muktamar la..tak pun mesyuarat agung persatuan...sekilas pandang perjalanan meeting ni alhamdulillah berjalan lancar walaupun kehadiran agak "memberangsangkan".. Di akhir meeting adalah pengumuman saff2 kepimpinan MT yg baru..baru kali ini lah ana berkesempatan hadir secara penuh meeting agung ni..sebelum2 ni separuh hari je dtg sebb ada program lain..kali ni jadi ajk pelaksana, alhamdulillah merasa la jg suasana muktamar ni dr awl hingga la akhir..

Tahniah dan takziah kepada sahabat2 yang dilantik menerajui saff2 kepimpinan baru, semoga antum dapat melaksanakn taklifan yg diberikan dengan sebaiknya dan mudah2an dipermudahkan segala urusan untuk kebaikan bersama dan dapat melebarkan sayap dakwah di bumi UPSI ini.



Sebenarnya sepanjang muktamar berlangsung ana duduk di bahagian teknikal, jd 'tukang ketik slide" jer..sbb ajk yg bertugas xdpt hadir..xpela..lagipun pengalaman kan..walaupun selama dh byk kali jd "tukang ketik slide" ni, tp yg ni berbeza la..sbb organisasi yg lain..




Gambar agak kabur sedikit, ana snap gambr ni gune LG W525.. Hp tu dh agak tak berfungsi sbb touch scrin dy problem..boleh snap gmbr jer...
Ape pun, semoga yg hadir td memperoleh keberkatan drpd Ilahi serta dpt bermuhasabah diri tentang ape ertinya kepimpinan khususnya dlm pimpinan organisasi dan umumnya kpd diri sendiri kerana diri sendiri yang memimpin diri ke arah jalan yang dikehendaki... Wallahua'lam...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bonus untuk Anda