10 Perkara Sia-sia

Sufyan ats-Tsauri, seorang ulama hadis yang terkemuka,menyatakan bahawa ada sepuluh hal yang termasuk dalamkategori sia-sia....

Gedung Pendidikan

Blog yang dilancarkan untuk pendidikan di negara kita insyaAllah..mudah-mudahan bermanfaat.

Cantiknya Seorang Wanita...

Semoga bermanfaat.

Kaedah Baghdadiah

Panduan ringkas mengajar al-Quran menggunakan kaedah Baghdadiah.

Kaedah Pengajaran Iqra'

Semoga Bermanfaat..

Geng blogger...

There was an error in this gadget

Wednesday, August 24, 2011

Jadi follower ke-100

Assalamualaikum dan salam muhibbah sahabat-sahabat..
Semalam ana g la blogwalking, masuk segmen sklai..pastu follow2...akhirnya bertemu la dengan blog yang follower dy 99...so ana pun dengan pantas men'join' this site la..so jadi la follower yang ke-100..hehe..
Bile lak ana nak dpt follower yang ke-100 kan..huhu.. xpe la..mcm bertuah pn ad....ni la entry yg blogger tu cerite pasal ana kt blog dia....copy n paste jer...penghargaan utk diri dan sebagai pembakar semangat...


tadi bukak jew blog , tengok dah 100 follower ! perrrghhh ! syiookkk . hee . maklum lahh blogger baru . bile follower dah cecah ratusan orang , mule lahh jadi hyper . hehe .

jom kenal kenal dengan follower saya yang ke 100 ni . Hafizan namanyer . klik header dia kat bawah ni oke .


terima kasih follower saya yang ke 100 :)
hee . oke lahh . babaii !


yang benar, 

Klik nama atas ni utk ke blog dia...
*bila la ana nak dpt follower ke-100 macam sahabat blogger ni dan yang lain kan.. yang pasti, ana nak bagi hadiah misteri la... InsyaAllah....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bonus untuk Anda