10 Perkara Sia-sia

Sufyan ats-Tsauri, seorang ulama hadis yang terkemuka,menyatakan bahawa ada sepuluh hal yang termasuk dalamkategori sia-sia....

Gedung Pendidikan

Blog yang dilancarkan untuk pendidikan di negara kita insyaAllah..mudah-mudahan bermanfaat.

Cantiknya Seorang Wanita...

Semoga bermanfaat.

Kaedah Baghdadiah

Panduan ringkas mengajar al-Quran menggunakan kaedah Baghdadiah.

Kaedah Pengajaran Iqra'

Semoga Bermanfaat..

Geng blogger...

There was an error in this gadget

Monday, November 22, 2010

Menjelang Minggu Peperiksaan Akhir...

Pejam celik-pejam celik dah sampai ke hujung semester dah...ingat lagi masa awal semester dulu...minggu add drop pastu minggu pertama kuliah semester nih...
Itulah...benda yang paling jauh dari kita ialah masa lalu...mungkin kita ingat..tapi xmungkin kita boleh mengulangi dan membetulkan kesilapan lalu..betul x?? Mungkin boleh kot kat sini ana kongsi pengalaman-pengalaman sepanjang semester nih..dah banyak dah blog yang ana buat..tapi banyak jugak la yang berhenti di tengah jalan..banyak yang xgerak2...untuk permulaan ni..ana nak kongsi la peristiwa-peristiwa sepanjang program yang ana terlibat sepanjang semester nih...


Rasenye ni la program pertama yang ana ada simpan gambar-gambar yang berkaitan...sebelum ni pun ada program..tapi xde simpan...so ni je la ye.. Ni Kursus Pemantapan Rakan Exco 1..ana jadi kem komandan..

semasa petang explorace...(kenangan yang xdapat ana lupakan..semoga berkekalan hingga ke akhir hayat)


semasa majlis penutupan Kursus Pemantapan Rakan Exco 1


bergambar bersama Ajk Pelaksana (terdiri daripada JMK sendiri) dan Felo-felo


Daripada program ni, semoga yang terlibat sebagai peserta dapat menimba ilmu pengetahuan dan pengalaman bagi menunjangi program-program KHAR pada masa akan datang..


Selepas seminggu KUPREX 1 (Kursus Pemantapan RAkan Exco)...ana terlibat dengan perkhemahan induksi Kelana Siswa 1 di Hutan Rimba Templer...Kawasan yang agak panas...ana datang dalam keadaan kurang sihat dan pulang pun dalam keadaan yang lebih kurang same je..mungkin semakin teruk sikit kot....kem ni bermula 6hb Ogos-8hb Ogos 2010..

selepas istiadat pagi


semasa menunggu giliran aktiviti


banyak-banyak aktiviti ni la aktiviti yang ana tunggu-tunggu...perasmian penutup dan bergambar beramai-ramai...ni kump B kelas sabtu pagi jam 11.00pagi-1.00petang.
Saat-saat yang ana tunggu semasa kem ni bermula..nak tahu kenapa?..sebab ana kurang sihat..xselesa nak buat aktiviti...

Cukup kot setakat dua program ni dulu...sebab dua program ni la ana ada harapan baru...ada kaitan antara dua program ni...
Nanti ana akan sambung pada post2 akan datang...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bonus untuk Anda